Hozzávalók:
- 4 szelet bélszín
- 1 nagy fej vöröshagyma
- őrölt fekete bors
- só
- étolaj
A vöröshagymát megtisztítottam és lereszeltem. A bélszínszeleteket megszórtam őrölt borssal, megkentem a reszelt vöröshagymával és egy mély tálba raktam. Minden szeletre egy evőkanál étolajat öntöttem és 2 órára a hűtőbe tettem.
Egy serpenyőben kis étolajat forrósítottam és a bélszínszeleteket hirtelen kisütöttem, majd megsóztam. A serpenyőben maradt olajat, amelyben hagyma is volt, felöntöttem egy dl húslével, felforraltam majd a hússzeletekre öntöttem.
Vajas burgonypürével és őszibarack befőttel tálaltam.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.