Hozzávalók:
· 4 szelet sertéstarja
· 2 evőkanál francia magos mustár
· 1 kávéskanál őrölt koriander
· 4 evőkanál napraforgóolaj
· só
· 1,5 dl száraz fehérbor
A magos mustárt összekevertem 4 evőkanál napraforgóolajjal. A tarjaszeleteket megsóztam, megszórtam őrölt korianderrel, majd megkentem az olajos magos mustárral és pár órára a hűtőbe tettem, hogy összeérjenek az ízek.
Egy tepsit kiolajoztam és belefektettem a hússzeleteket, öntöttem rá 1,5 dl száraz fehérbort, lefedtem alufóliával és 180 oC-ra előmelegített sütőbe tettem 45 percre. Ekkor levettem a tepsiről a fóliát és még 10 percig sütöttem.
Köretnek illik hozzá valamilyen főzelék vagy zöld saláta, savanyúság és friss kenyér.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.