Megint egy egyszerű és gyors vacsora készült.
Hozzávalók:
· 4 szelet sertéstarja
· 3 dl tejföl
· 1 evőkanál mustár
· 2 evőkanál étolaj
· só
A tejfölt és a mustárt összekevertem 2 evőkanál étolajjal.
A tarjaszeleteket megsóztam és egy tepsibe tettem. A tetejére ráöntöttem a tejfölös-mustáros keveréket, betettem a sütőbe és 180 oC-on addig sütöttem, amíg a széle már világos barnára pirult. Ez kb. 40-45 perc volt.
Köretnek héjában főztem krumplit. Amikor megfőtt, kicsit lehűtöttem, meghámoztam, majd összetörtem az egészet 5 dkg vajjal. Kis langyos tejjel még elkevertem és így tálaltam.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.