Hozzávalók:
· 50 dkg csiperkegomba
· 1 dl étolaj
· 1 közepes fej vöröshagyma
· 1 húsos zöld paprika
· őrölt fekete bors
· őrölt fehér bors
· 3 szál friss petrezselyemlevél
· só
· 2 dl főzőtejszín
· 25 dkg száraztészta
A csiperkegombát megmostam, feldaraboltam, a zöldpaprikát karikára vágtam. A kis darabokra vágott vöröshagymát étolajon üvegesre pirítottam, hozzátettem a gombát és a paprikát, megsóztam, megborsoztam, majd addig pároltam, amíg a gomba által kibocsátott lé elpárolgott. Amikor készen volt, hozzáöntöttem a főzőtejszínt és még ezzel összeforraltam, majd a tűzről levéve hozzákevertem a háromszínű kifőtt tésztát. Megszórtam még apróra vágott petrezselyemlevéllel. Kínálhatunk hozzá reszelt sajtot is.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.