”Szavazz

HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • bombahoppa: Ki hogyan éli meg? vote4bombahoppa.blogspot.com/2019/12/road-trippin-ii-resz-ott-mari-malac.html (2019.12.29. 10:44) Disznóvágás szavakban
  • acerola: Ez így nagyon kemény tészta lesz. Legalább még egy deci tej kell bele. (2019.03.30. 08:49) Darázsfészek
  • Adél Varga: Szia! szeretném kérdezni, hogy az őz, vagy szarvas gerinc baj-e ha 10 napig áll a zöldséges nedves pácban? (2018.12.15. 23:04) Vadas őzgerinc knédlivel
  • firecrest: Gyermekkorom nyarait ott töltöttem, mivelhogy a szüleim onnét származnak. A rokonság egy része még ott él. Kellemes emlékek fűződnek ehhez a faluhoz. (2018.08.26. 20:15) Köröstarcsa
  • takacsveca93: Na én ugyanezt a receptet szoktam elkészíteni erdei gyümiből. Mindig vannak akciók nálunk a helyi hiperben :) www.ujsagomat.hu/auchan/ (2018.06.22. 14:11) Szamócás torta
  • *amari: @baby1953: Jó étvágyat kívánok! (2018.05.16. 08:09) Nyírségi húsgombóc leves
  • *amari: A lábos üzembe helyezése nekem is nehezen ment. 2-3 alkalommal kikentem étolajjal, 3/4-ed részig töltöttem fel vízzel, tettem bele egy evőkanál sót és lassú lángon elforraltam a vizet, majd amikor k... (2015.11.16. 20:22) A vaslábas
  • *amari: @Tina Recept: Köszönöm szépen! (2014.07.08. 20:26) Mese almás

Olvasóim

free counters

Képeim az indafotón

myTaste.hu">


2010.02.10. 17:46 *amari

Sajttal töltött gombafejek

Hozzávalók:

  • 8 darab nagy sampiongomba
  • 15 dkg feta sajt
  • tejföl
  • paradicsom
  • vaj
  • őrölt fekete bors
  • szárított paradicsom 
Kivajaztam egy hőálló üvegtálat, beletettem a megmosott gombafejeket, melyeknek a tönkjét kivágtam. Úgy rendeztem el őket, hogy a lemezek felül legyenek. A gombákat megsóztam, megszórtam őrölt fekete borssal, szárított paradicsommal és betettem a sütőbe. Kb. 15 percig pároltam így, majd kivettem a sütőből és megtöltöttem a gombafejeket. Mindegyikbe tettem egy akkora kocka feta sajtot, amekkora belefért, egy kanálka tejfölt öntöttem rá, egy cikk friss paradicsomot tettem a tetejére és megszórtam egy kis reszelt feta sajttal, majd vissza a sütőbe, hogy készre süljön.
Majonézzel tálaltam.

Szólj hozzá!

Címkék: majonéz vaj szárított paradicsom feta sajt sampiongomba őrölt fekete bors sajttal töltött gombafej


A bejegyzés trackback címe:

https://amari.blog.hu/api/trackback/id/tr671747028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása