Hozzávalók:
- 8 darab nagy sampiongomba
- 15 dkg feta sajt
- tejföl
- paradicsom
- vaj
- só
- őrölt fekete bors
- szárított paradicsom
Kivajaztam egy hőálló üvegtálat, beletettem a megmosott gombafejeket, melyeknek a tönkjét kivágtam. Úgy rendeztem el őket, hogy a lemezek felül legyenek. A gombákat megsóztam, megszórtam őrölt fekete borssal, szárított paradicsommal és betettem a sütőbe. Kb. 15 percig pároltam így, majd kivettem a sütőből és megtöltöttem a gombafejeket. Mindegyikbe tettem egy akkora kocka feta sajtot, amekkora belefért, egy kanálka tejfölt öntöttem rá, egy cikk friss paradicsomot tettem a tetejére és megszórtam egy kis reszelt feta sajttal, majd vissza a sütőbe, hogy készre süljön.
Majonézzel tálaltam.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.