Hozzávalók:
4 szelet filézett csirkemell
2 evőkanál étolaj
őrölt fehér bors
finomliszt
só
4 db őszibarack befőtt
10 dkg vaj
A filézett csirkemellet besóztam, megszórtam az őrölt fehér borssal, bekentem az olajjal, majd 2 órát pihentettem a hűtőben. Ezután liszbe mártottam a szeleteket és kicsit kiolajozott serpenyőben kisütöttem a húsokat.
Az őszibarackokat 10 dkg-nyi vajon átpároltam és cikkekre vágtam. Megszórhatjuk egy pici fahéjjal is.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.