Hozzávalók:
· 30 dkg csirkemáj
· 15 dkg csiperke gomba
· 1 darab közepes vöröshagyma
· 1 dl étolaj
· 1 darab paradicsom
· 1 darab húsos zöldpaprika
· őrölt fekete bors
· majoranna
· só
A májdarabokat megmostam és kisebb darabkákra vágtam.
Étolajon megpirítottam az apróra vágott vöröshagymát, majd beletettem a felszeletelt csiperke gombát, a paradicsomot és a zöld paprikát és puhára pároltam. Amikor elforrta a levét, akkorra kész volt a gomba, akkor hozzátettem a májat és állandó keverés mellett nagy lángon megpirítottam. Levettem a tűzhelyről és megborsoztam, szórtam rá kis majorannát is. Sózni csak a tányéron szoktuk, mert sózva gyorsan megkeményedik a máj. Sós vízben főtt krumplival tálaltam. Nagyon gyorsan elkészül ez az étel.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.