Hozzávalók:
· 1,5 kg rövidkaraj
· füstölt kolbász
· só
A rövidkarajt megmossuk, középen egy éles késsel hosszában átszúrjuk, kis üreget vágunk benne. Akkora hosszúságú kolbászt vásároljunk, amennyi hosszú a karaj és az üregbe ezt töltjük be. Ha szerencsénk van és jó hentesnél vásárolunk, akkor ezt a műveletet ott helyben megcsinálják.
A megtöltött húst megsózzuk, betesszük egy sütőzacskóba és másfél óra alatt puhára sütjük. A sütőzacskóban szép pirosra sül, de nem szárad ki.
Akkor szeleteljük fel, amikor már kihűlt.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.