Hozzávalók:
· személyenként 2 szelet rövidkaraj
· só
· 4 egész tojás
· liszt
· zsemlemorzsa
· kókuszreszelék
· étolaj a sütéshez
A hússzeleteket megsóztam és vékonyra klopfoltam. Ezután előbb lisztbe, aztán a felvert, megsózott tojásba, majd 1 rész zsemlemorzsa, 2 rész kókuszreszelék keverékébe forgattam, majd forró olajban mindkét oldalát egy magas falú serpenyőben szép pirosra sütöttem.
Krumplipüré:
· 1 kg krumpli
· 2 dl tej
· 10 dkg vaj
· só
A meghámozott krumplit sós vízben megfőztem. Amikor megfőtt, a főzőlevet leöntöttem róla, a férjem áttörte 10 dkg vajjal, majd folyamatos keverés mellett hozzáöntöttem még a tejet és így összeforraltam.
Sült cukkini
A cukkinit megmostam, másfél cm vastagra felkarikáztam és megsóztam. Így állt egy negyed óráig. Ezután lisztbe forgattam és forró olajban kisütöttem.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.