Hozzávalók:
- 30 dkg reszelt alma
- 30 dkg finomliszt
- 30 dkg kristálycukor
- 3 egész tojás
- 4 evőkanál étolaj
- 10 dkg mazsola
- 1 kávéskanál őrölt fahéj
- 1 csomag sütőpor
- 3 darab cikkekre vágott alma
- darált dió
- csipet só
Lereszeltem az almát, hozzáadtam a mazsolát, megszórtam őrölt fahéjjal, öntöttem rá 4 evőkanál étolajat, aztán hozzákevertem még a 3 darab egész tojást, a 30 dkg kristálycukrot és jól összekevertem. Egy másik tálban összekevertem a 30 dkg lisztet a sütőporral, csipet sóval és hozzászórtam az almás masszához. Jól kikevertem, majd egy kiolajozott 20 cm x 30 cm-es tepsibe simogattam. A tetejét sűrűn teleraktam cikkekre vágott almával, majd megszórtam darált dióval és kristálycukorral. 2oo oC-os előmelegített sütőben légkeverés mellett 25 perc alatt sült meg a süti.

Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.