HTML

”Szavazz

Friss topikok

  • bombahoppa: Ki hogyan éli meg? vote4bombahoppa.blogspot.com/2019/12/road-trippin-ii-resz-ott-mari-malac.html (2019.12.29. 10:44) Disznóvágás szavakban
  • acerola: Ez így nagyon kemény tészta lesz. Legalább még egy deci tej kell bele. (2019.03.30. 08:49) Darázsfészek
  • Adél Varga: Szia! szeretném kérdezni, hogy az őz, vagy szarvas gerinc baj-e ha 10 napig áll a zöldséges nedves pácban? (2018.12.15. 23:04) Vadas őzgerinc knédlivel
  • firecrest: Gyermekkorom nyarait ott töltöttem, mivelhogy a szüleim onnét származnak. A rokonság egy része még ott él. Kellemes emlékek fűződnek ehhez a faluhoz. (2018.08.26. 20:15) Köröstarcsa
  • takacsveca93: Na én ugyanezt a receptet szoktam elkészíteni erdei gyümiből. Mindig vannak akciók nálunk a helyi hiperben :) www.ujsagomat.hu/auchan/ (2018.06.22. 14:11) Szamócás torta
  • *amari: @baby1953: Jó étvágyat kívánok! (2018.05.16. 08:09) Nyírségi húsgombóc leves
  • *amari: A lábos üzembe helyezése nekem is nehezen ment. 2-3 alkalommal kikentem étolajjal, 3/4-ed részig töltöttem fel vízzel, tettem bele egy evőkanál sót és lassú lángon elforraltam a vizet, majd amikor k... (2015.11.16. 20:22) A vaslábas
  • *amari: @Tina Recept: Köszönöm szépen! (2014.07.08. 20:26) Mese almás

Olvasóim

free counters

Képeim az indafotón

myTaste.hu">


2010.02.14. 17:19 *amari

Csirkemell roston

Hozzávalók: 4 szelet filézett csirkemell 2 evőkanál étolajőrölt fehér borsfinomlisztsó4 db őszibarack befőtt10 dkg vaj A filézett csirkemellet besóztam, megszórtam az őrölt fehér borssal, bekentem az olajjal, majd 2 órát pihentettem a hűtőben. Ezután…

Szólj hozzá!

Címkék: olaj vaj őszibarack filézett csirkemell roston


2010.02.13. 10:38 *amari

Kocsonya

Évente egyszer-kétszer szoktam kocsonyát főzni, a férjem nagyon szereti. Nem sok gond van a főzésével, csak ki kell várni, amíg készen lesz.Hozzávalók: 2 darab bőrös sertéscsülök2 darab sertésköröm, füle, farka2 darab sárgarépa2 darab petrezselyemgyökér2 darab nagy…

Szólj hozzá!

Címkék: kocsonya fül fokhagyma farok csülök sertéscsülök cseresznyepaprika sertésköröm


2010.02.10. 17:46 *amari

Sajttal töltött gombafejek

Hozzávalók:8 darab nagy sampiongomba15 dkg feta sajttejfölparadicsomvajsóőrölt fekete borsszárított paradicsom Kivajaztam egy hőálló üvegtálat, beletettem a megmosott gombafejeket, melyeknek a tönkjét kivágtam. Úgy rendeztem el őket, hogy a lemezek felül legyenek. A gombákat…

Szólj hozzá!

Címkék: majonéz vaj szárított paradicsom feta sajt sampiongomba őrölt fekete bors sajttal töltött gombafej


2010.02.09. 17:30 *amari

A hekk

Olvasgatom a gasztroblogokat és megállapítottam, hogy snassz dolog néhány blogíró szerint a margarin, a rántás, a virsli, a rántott szelet, a kockasajt és még pár étel mellett fagyasztott halat elkészíteni, felhasználni a konyhában. Biztosan van tudományos magyarázat erre a…

Szólj hozzá!

Címkék: sör hekk bor fröccs gasztroblog gasztrosznob merluccius merlucciu haltörzs


2010.02.08. 18:22 *amari

Kiszely leves

A “kiszely” hagyományos tót (szlovák) disznótoros leves, azt jelenti, hogy savanyú leves. Éttermekben legényfogó levesként láttam az étlapon.Hozzávalók:1 kg orjacsont30 dkg vese30 dkg velő25 dkg vegyes leveszöldség (sárgarépa, petrezselyem)1 darab…

Szólj hozzá!

Címkék: szlovák savanyú káposzta tót ecet lilahagyma disznótoros velő vese legényfogó leves kiszely leves bebérlevél


süti beállítások módosítása